Apple iPhone 8 256GB

Szín

Egy rendelés alkalmával maximum 1db mobiltelefon rendelhető! Ha több készüléket szeretnél rendelni, kérjük, add le külön rendelésben.

Az általunk forgalmazott termék MAGYAR menüs, európai piacra szánt bontatlan kártyafüggetlen készülék!

Az árak a 27% áfát tartalmazzák! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a honlapunkon feltüntetett készülékek az üzletünkben csak a weboldalon keresztül leadott megrendelést követően vehetők át, mivel készülékeink egy központi raktárról kerülnek kiszállításra boltunkba!

Gyártó: Apple 
Modell: IPhone 8 256GB 


Leírás: 

Ragyogó elme. 

Bemutatkozik az iPhone 8. Vadiúj üveg dizájn. A legnépszerűbb kamera továbbfejlesztve. Az eddigi legerősebb, legintelligensebb okostelefonchip. Egyszerű töltés vezeték nélkül. Elképzelhetetlenül realisztikus AR-élmények. iPhone 8, az iPhone új generációja. 

Elöl-hátul üveg dizájn 
A legellenállóbb üveg okostelefonon. Elöl és hátul. Űrtechnológiai minőségű, a telefonszínéhez passzoló alumínium oldalszegély. Újféle asztroszürke, ezüst és arany bevonatszínek. 

Porálló és vízlepergető 
Precíz megmunkálásának köszönhetően ellenáll a pornak és a víznek. 
Az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus porálló, cseppálló és vízlepergető. A vizsgálatokat ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték. A készülék az IEC 60529-es szabvány szerint IP67-es besorolású. A porállóság, a cseppállóság és a vízlepergetés nem állandó jellemzők. A készülék ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. Az iPhone-t nedves állapotban tilos tölteni. A használati útmutató írja le, hogyan kell megtisztítani és megszárítani a készüléket. A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes. 

Retina HD-kijelző 
Retina HD-kijelző True Tone technológiával. 

Teljesen megújult kijelző 
Minden eddiginél gyönyörűbb Retina HD-kijelző. Széles színtartománnyal,  True Tone és 3D Touch technológiával. 

True Tone 
A True Tone technológia automatikusan a környezeted fényviszonyaihoz igazítja afehéregyensúlyt,  hogy a kijelzőn a legkülönbözőbb körülmények között is egyformán jól lásd a dolgokat. 

Ragyogó színek 
A széles szín­tartománytól és az okostelefonok között egyedülálló színhelyességtől a kijelzőn minden ragyogóbbnak és élettelibbnek látszik. 

Széles betekintési szög 
A kettős tartományú képpontok jóvoltából a kijelző szinte bármilyen szögből egyformán jól nézhető. 

Kamerák 
A világ legnépszerűbb kamerája még jobb lett. 

Új érzékelő 
Az iPhone 8 továbbfejlesztett 12 megapixeles kamerája nagyobb, gyorsabb érzékelővel, új színszűrővel és nagyobb színmélységű képpontokkal készíti a felvételeket. Fejlettebb optikai képstabilizálást nyújt a fotók és videók készítéséhez. 

Portrémegvilágítás 
A dupla kamerával és az új arcfeltérképező technológiával a műtermi megvilágítás drámaian látványos hatását érheted el Portré módban. 

Optikai zoom 
Az iPhone 8 Plus nagylátószögű lencséje és teleobjektívje lehetővé teszi az optikai zoomolást, valamint a fotóknál akár 10-szeres, videóknál pedig akár 6-szoros digitális zoomot. 

A11 Bionic 
Az eddigi legerősebb és legintelligensebb okostelefonchip. 

Gyorsabb processzor 
Az A11 Bionic megérkezett. Négy energiatakarékos magja akár 70%‑kal, a nagy számításigényű feladatokat kiszolgáló két magja pedig akár 25%‑kal gyorsabb működésre képes az A10 Fusion chiphez képest. 

Energiatakarékos működés 
A megterhelőbb feladatokhoz második generációs teljesítményszabályzó biztosítja az extra energiát, változatlanul nagyszerű aksiüzemidő mellett. 

Az Apple saját tervezésű grafikus processzora 
Az Apple új, saját tervezésű, hárommagos grafikus processzora akár 30 százalékkal gyorsabb, mint az A10 Fusion. 

Kiterjesztett valóság 
Az A11 Bionic chip erejével az AR-appok és -játékok olyan élethű élményt nyújtanak, mintha belépnél egy új világba. 

Vezeték nélküli töltés 
A vezeték nélkül tölthető iPhone 8-at valóban a vezetékmentes jövőnek terveztük. 
A kompatibilis vezeték nélküli töltőpadok külön vásárolhatók meg. 

Vezetékmentes világ 
Világszerte számos hotel, kávézó és repülőtér kínál vezetékmentes töltőállomásokat és töltőpadokat, amiken könnyedén feltöltheted a telefonodat. 

iOS 11 
Nagy lépés az iPhone-nak. 

iOS 
Az iOS a világ legkorszerűbb, legösztönösebben kezelhető, legbiztonságosabb mobiloperációs rendszere. Úgy terveztük, hogy a lehető legteljesebben kihasználhasd vele iPhone-od képességeit. 

Újdonságok az iOS 11-ben 
Kevesebb koppintással nyithatsz meg appokat az Üzenetekből. Új, vagány effekteket használhatsz a Live Photóban. Új számokat fedezhetsz fel a barátaid Apple Music-zenéiből. 
Az Apple Music használata előfizetést igényel. 

Kiterjesztett valóság 
Add át magad a kiterjesztett valóságra épülő játékok és appok észbontó élményének a világ legnagyobb AR-platformjának tartalomválasztékával. 

Más színekben: